Επιχείρηση για την αποβίβαση άρρωστου μέλους του πληρώματος από το κρουαζιερόπλοιο στην Ιεράπετρα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 12 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

Σε εγρήγορση βρίσκεται την τελευταία ώρα το προσωπικό του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας αφού υπάρχει ενημέρωση πως ένα μέλος του πληρώματος από το κρουαζιερόπλοιο που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στα ανοιχτά της Ιεράπετρας αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας πρέπει να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την επικοινωνία που υπάρχει με το σκάφος το άρρωστο μέλος δεν έχει συμπτώματα παρόμοια με αυτά του κορονοϊού, όμως σε κάθε περίπτωση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Πρόκειται για ένα 25χρονο από την Ινδονησία που εκτιμάται πως πως έχει οξεία σκωλικοειδήτιδα και αναμένεται να μεταφερθεί απευθείας στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Πρόβλημα στην επιχείρηση δημιουργεί το γεγονός ότι το Λιμεναρχείο στην Ιεράπετρα δεν έχει αυτή τη στιγμή σκάφη, αφού και τα δύο συμμετέχουν σε επιχειρήσεις στα θαλάσσια σύνορα της Κω. Έτσι το κρουαζιερόπλοιο έχει ήδη πλησιάσει κοντά στο λιμάνι της Ιεράπετρας, ώστε με σκάφος μέσα από το πλοίο να γίνει η μεταφορά του ασθενούς τον οποίο θα παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.