Επιτροπή Πολιτών Ιεράπετρας: Eξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων δείχνουν οι απαντήσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για τις ανεμογεννήτριες στην Επισκοπή


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 Ιανουαρίου 2021 by energinews (admin)

Κοινοποιήθηκε στην Επιτροπή Πολιτών Ιεράπετρας από τους αποδέκτες  βουλευτές,  την κ Αγγελική Αδαμοπούλου (ΜΕΡΑ 25) και τον κ.  Μανώλη Θραψανιώτη (του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία συνυπέγραφαν επιπλέον 24 βουλευτές), οι απαντήσεις της υπουργού ΥΠΠΟΑ κ. Λίνας Μενδώνη σε αντίστοιχες επερωτήσεις για το θέμα της εγκατάστασης αιολικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής στον  ΕΝΙΑΙΟ αρχαιολογικό χώρο του Ισθμού της Ιεράπετρας. Αυτός ο μεγάλης σπουδαιότητας αρχαιολογικός χώρος κηρύχθηκε με το ΦΕΚ 517/2000 όταν γενική γραμματέας ΥΠΠΟΑ ήτο η σημερινή υπουργός!

Υπενθυμίζουμε ότι έχουν κατατεθεί μέσα στο 2020 άλλες 2 επερωτήσεις,  μία από 5 βουλευτές του ΚΚΕ και μία από τον κ. Λογιάδη του ΜΕΡΑ 25. Έχει κατατεθεί επιπλέον επίσης και μια αναφορά από τον κ. Μ. Θραψανιώτη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ νομού Λασιθίου. Οι μέχρι σήμερα απαντήσεις της υπουργού εκπλήσσουν με τις ανακρίβειες που περιέχουν και τα έωλα επιχειρήματα που προβάλλουν.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.