Επιτροπή Πολιτών Ιεράπετρας: Ανακοίνωση για τα γεγονότα στο Τυμπάκι και τη συμμετοχή του Α. Μουζουράκη


0
(0)
Πληροφορηθήκαμε από το ΜΜΕ ότι ο δημοτικός σύμβουλος Ιεράπετρας κ. Α. Μουζουράκης μετά την συνάντησή του και την εύρεση πολιτικής στέγης στο κόμμα του ναζιστή Κασσιδιάρη προσπάθησε να επεκτείνει την ρατσιστική και την εθνικιστική δράση του και στην Μεσσαρά όπου πρωταγωνίστησε με άλλους όμοιούς του στα γνωστά επεισόδια.

Σαν Επιτροπή Πολιτών θέλουμε να επισημάνουμε δύο σημεία.
  1. Στον σημαντικό αγώνα μας για την σωτηρία του φυσικού ιστορικού τοπίου μας και των μνημείων του Ισθμού της Ιεράπετρας δεν συμπαραστάθηκε ο κ. Μουζουράκης ούτε οι όμοιοι του. Ο ίδιος αν και είχε την δυνατότητα απέφυγε να τοποθετηθεί δημόσια. Προφανώς ο πατριωτισμός του είναι επιλεκτικός. Ξέρει πολύ καλά ποιούς δεν πρεπει να δυσαρεστήσει και ποιών τα συμφέροντα υπηρετεί.
  2. Επειδή το έχει προσπαθήσει παλαιότερα και σίγουρα θα το επαναλάβει έχουμε να του δηλώσουμε ότι στην Ιεράπετρα μετανάστες εργάτες γής, δουλεύουν εδώ επι δεκαετίες. Στην συντριπτική τους πλειονότητα φιλήσυχοι, συμβιώνουν αρμονικά με την κοινωνία της πόλης και συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του τόπου μας. Να μην προσπαθήσει λοιπόν να διαταράξει αυτό το κλίμα γιατί θα βρεί εμάς και όλη την κοινωνία της Ιεράπετρας απέναντι του. Δεν μας χρειάζονται ρατσιστές, εθνικιστές «σωτήρες». Τα αποτελέσματα των πολιτικών τους τα έχει βιώσει ο τόπος μας. Στα καμμένα χωριά και στην Βιάννο προσκυνάμε, δεν φτύνουμε.
11/9/2020
Επιτροπή Πολιτών Ιεράπετρας

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *