Επιστρέφουν οι υπάλληλοι στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας και αυξάνονται τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 2 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Σίγουρα με ανακούφιση υποδέχθηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας τη χθεσινή δικαστική απόφαση που παρατείνει τις συμβάσεις 20 εργαζομένων του Δήμου οι οποίες είχαν λήξει τις τελευταίες δύο εβδομάδες με αποτέλεσμα τα μειωμένα δρομολόγια των απορριμματοφόρων και προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Όπως λέει η αντιδήμαρχος καθαριότητας Μαρία Ρουμελιωτάκη στο Ράδιο Λασίθι οι συμβάσεις παρατάθηκαν πλέον έως τις 17 Μαρτίου 2021 και έτσι από αύριο οι εργαζόμενοι θα επιστρέψουν στα πόστα τους και ταυτόχρονα θα αυξηθούν τα δρομολόγια στα απορριμματοφόρα σε όλο το Δήμο. Το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί ήταν εμφανές και η ίδια ζήτησε συγνώμη από όλο τον κόσμο για την ταλαιπωρία.

Παράλληλα όπως είπε η αντιδήμαρχος επιπλέον 5 υπάλληλοι καθαριότητας θα καθαρίζουν τους δρόμους της πόλης ως το τέλος του μήνα μέχρι να ολοκληρωθούν οι προσλήψεις των νέων δίμηνων και οκτάμηνων συμβασιούχους.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.