ΕΠΙΣΤΟΛΗ Α.ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ κ.ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 2 Μαρτίου 2021 by manos (seo)-admin

Επιστολή Α. Λοβέρδου Υπεύθυνου της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής για θέματα εξωτερικής πολιτικής προς τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια

Προς τον Υπουργό Εξωτερικών

Κύριε Υπουργέ,

Εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής ζητώ τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής. Ως θέματα της συνεδρίασης προτείνουμε το Κυπριακό και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ανδρέας Λοβέρδος

Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής

Π. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο κ. ΔΡΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής

Όσα είπε ο κ. Δρίτσας είναι απαράδεκτα, ανιστόρητα και προκλητικά. Η τρομοκρατία είναι εχθρός της Δημοκρατίας. Πληρώσαμε πολύ ακριβά, ως χώρα, τη δράση της 17Ν, ώσπου η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να την εξαρθρώσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει, καθαρά, τις δηλώσεις του βουλευτή του.

Ρυθμός Επικαιρότητας | 2.3.2021

Φ. Γεννηματά από Πάτρα: «Δουλειές με δικαιώματα και αξιοπρέπεια»

«Η κυβέρνηση δυστυχώς πορεύεται ακόμη χωρίς σχέδιο και ετοιμότητα, με απανωτά λάθη και αστοχίες», σημείωσε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά στην χθεσινή διαδικτυακή εκδήλωση του Κινήματος στην Αχαΐα, που στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Στην ανοιχτή τηλεσυζήτηση με τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σχετικά με την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης τοποθετήθηκαν επίσης ο πρ. Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο καθηγητής Κωνσταντίνος Γάτσιος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, δήμαρχοι, εκπρόσωποι επιμελητηρίων, κ.α. Μεταξύ άλλων, η κ. Γεννηματά τόνισε:

  • «Ο επιδημιολογικός χάρτης είναι στο κόκκινο, η αγορά και οι εργαζόμενοι ασφυκτιούν. Το ΕΣΥ με την αύξηση των κρουσμάτων, και στην Αττική έφτασε πλέον στα όριά του. Οι διαθέσιμες ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία εξαντλούνται.Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα έλλειψης κρεβατιών COVID. Επιτέλους, η Κυβέρνηση πρέπει να επιτάξει κρεβάτια από τον ιδιωτικό τομέα, όπως εδώ και καιρό έχω ζητήσει. Η Κυβέρνηση δυστυχώς πορεύεται ακόμη χωρίς σχέδιο και ετοιμότητα, με απανωτά λάθη και αστοχίες
  • Παρακολουθούμε όλοι τις αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως για τη σεξουαλική βία, τους βιασμούς και τις κακοποιήσεις. Και αντί να μας ενώσουν όσα συμβαίνουν , αντί όλες μαζί οι πολιτικές δυνάμεις να στηρίξουμε το κίνημα metoo, είδατε όλοι τι έγινε στη Βουλή. Κατήφορος, απογοήτευση και μικροκομματική εκμετάλλευση για τον κ. Μητσοτάκη και για τον κ. Τσίπρα. Αυτό το κίνημα πρέπει να μείνει ελεύθερο και ακηδεμόνευτο.
  • Η Δυτική Ελλάδα έχει το πιο διάσημο brand σε παγκόσμια κλίμακα, ένα brand που κινεί δισεκατομμύρια ευρώ κάθε 4 χρόνια. Το brand Olympic. Τι θα μπορούσε να γίνει με βάση αυτό; Ένα υπερσύγχρονο νέο προπονητικό κέντρο παγκόσμιας εμβέλειας θα μπορούσε να εγκατασταθεί στην ευρύτερη περιοχή της Ήλιδας, που έχει έρθει στο προσκήνιο με τις ανασκαφές. Επενδυτές και εταιρείες από όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
  • Στρατηγικός μας Στόχος είναι η Πλήρης Απασχόληση και προτείνουμε την παροχή κινήτρων για τη δημιουργία νέων ποιοτικών θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Δίνουμε βάρος στο αίσθημα «ασφάλειας» του εργαζόμενου, να μη αποτελέσουν οι εργαζόμενοι το εύκολο θύμα των αλλαγών.Πιστεύουμε σε δουλειές με δικαιώματα και αξιοπρέπεια.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δείτε την εκδήλωση ΕΔΩ

Υπόθεση Κουφοντίνα: Ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση για τις απαράδεκτες δηλώσεις Δρίτσα

«Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί, πιστεύω εγώ, από τη δράση αυτών των οργανώσεων. Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη “17 Νοέμβρη”. Αντίθετα, ο ελληνικός λαός έχει τρομοκρατηθεί από πάρα πολλές άλλες πολιτικές». Αυτήν την απίστευτη δήλωση έκανε σήμερα ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας στο Κανάλι 1 του Πειραιά. Λίγες ώρες μετά προσπάθησε να ανασκευάσει. Άμεση ήταν η αντίδραση του Κινήματος με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου: “Όσα είπε ο κ. Δρίτσας είναι απαράδεκτα, ανιστόρητα και προκλητικά. Η τρομοκρατία είναι εχθρός της Δημοκρατίας. Πληρώσαμε πολύ ακριβά, ως χώρα, τη δράση της 17Ν, ώσπου η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να την εξαρθρώσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει, καθαρά, τις δηλώσεις του βουλευτή του.”

Χαμηλοσυνταξιούχοι: Η κυβέρνηση αθετεί ξανά τις δεσμεύσεις της

Η κυβέρνηση αθετώντας ξανά τις δεσμεύσεις της και συνεχίζοντας την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, υποχρεώνει 650.000 χαμηλοσυνταξιούχους, να καταβάλουν συμμετοχή 25% στα φάρμακα. Έπειτα από πιέσεις του Κινήματος Αλλαγής, αποφασίστηκε η απαλλαγή των χαμηλοσυνταξιούχων από τη φαρμακευτική δαπάνη, ωστόσο αυτή περιορίστηκε μόνο στους πρώην δικαιούχους του ΕΚΑΣ και μόνο για το 2021. Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε πρόταση και ζήτησε από τον αρμόδιο Υφυπουργό, να επεξεργαστεί ρυθμίσεις με μόνιμο χαρακτήρα για τη στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων που έχουν πληγεί ιδιαιτέρως. Περισσότερα, ΕΔΩ.

Τουρισμός – Επισιτισμός: Απροστάτευτες επί έναν χρόνο κατηγορίες εργαζομένων

Στη μοίρα τους έχει αφήσει εδώ και έναν χρόνο η κυβέρνηση της ΝΔ κατηγορίες εργαζομένων, τις οποίες αγνοεί, αφήνοντας μετέωρες και απροστάτευτες τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία επιβίωσης. Οι νέοι επιδοτούμενοι εργαζόμενοι στον επισιτισμό – τουρισμό, οι εργαζόμενοι στα νυχτερινά κέντρα, οι εργαζόμενοι με συμβάσεις μιας ημέρας και οι εργαζόμενοι από τα γραφεία ευρέσεως εργασίας, δεν έχουν τύχει καμίας μέριμνας από την Πολιτεία. Την ανάγκη επαρκούς στήριξης επεσήμανε κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Μουλκιώτης. Περισσότερα, ΕΔΩ.

“Πάρτι” απευθείας αναθέσεων με το πρόσχημα της πανδημίας

Download (DOCX, 207KB)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.