Επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων για την χρηματοδότηση του έργου : Κατασκευή αγωγών προσαγωγής νερού από το Φράγμα Αποσελέμη απέστειλε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Τελευταία ενημέρωση 28 Νοεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Μετά την έγκριση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, των Υδραυλικών Μελετών, και των Τευχών Δημοπράτησης του έργου: «Κατασκευή Αγωγών Προσαγωγής Νερού στις Τουριστικές Περιοχές Σίσι, Μίλατος, Ελούντα, Νεάπολη και στους Οικισμούς Βραχάσι, Νικηθιανό, Λίμνες, Χουμεριάκο, Μέσα-Έξω Λακκώνια, Κριτσά από το φράγμα Αποσελέμη», ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με επιστολή του (26/11), προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη, την οποία κοινοποιεί στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Πλακιωτάκη και τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη, υπενθυμίζει την δέσμευση του υπουργού για την ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα με στόχο την άμεση υλοποίηση του.

Επιπλέον – όπως ο ίδιος σημειώνει στην επιστολή που ακολουθεί – το εν λόγω έργο, αναμένεται να  στηρίξει  την επένδυση (ELOUNDA HILLS), αλλά και όλη την παράλια τουριστική ζώνη της Ελούντας – Σισίου – Μιλάτου.

Ακολουθεί η επιστολή :

Download (PDF, 533KB)

Download (PDF, 476KB)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.