Επιστολή Δημάρχου Αγίου Νικολάου προς τον Δήμαρχο της Ramnicu Valcea


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 23 Δεκεμβρίου 2020 by manos (ceo)-admin

Επιστολή προς τον Δήμαρχο της Ρουμανικής πόλης  Ramnicu Valcea κ.κ. Mircia Gutau, απέστειλε σήμερα (23/12), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, στην οποία κάνει γνωστό, ότι το επόμενο διάστημα – μετά την πανδημία – αναμένεται ν΄ αναληφθούν πρωτοβουλίες και στοχευμένες δράσεις, η αξιοποίηση των οποίων θα φέρει προστιθέμενη αξία στην δικτύωση των δυο δήμων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Ακολουθεί η επιστολή :

Αξιότιμε Δήμαρχε,

Όπως γνωρίζεται η πανδημία που έχει ενσκήψει σε όλες τις χώρες του κόσμου, έχει ως αποτέλεσμα την  καθυστέρηση των διαδικασιών συνεργασίας που προβλέπονται να γίνουν, με αφορμή την υπογραφή του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης με την πόλη Ramnicu Valcea.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι, μένουμε πιστοί στην δέσμευση την οποία έχουμε αναλάβει και ελπίζουμε σύντομα να μας δοθεί η ευκαιρία να καθορίζουμε από κοινού ένα ευέλικτο σχέδιο, εποικοδομητικών δράσεων προς όφελος των  κοινωνιών που εκπροσωπούμε.

Ευχόμαστε τόσο σε σας, στην οικογένεια σας αλλά και σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η νέα χρονιά να σηματοδοτήσει την έξοδο από την δύσκολη περίοδο που διανύουμε και ν΄ αποτελέσει την αφετηρία για ένα δημιουργικό ξεκίνημα για όλους μας.

Μετά τιμής

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Αντώνης Εμμ. Ζερβός

Download (DOC, 133KB)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.