Επιστολή Δημάρχου Αγίου Νικολάου για τα προβλήματα προσωπικού των Δήμων


0
(0)

Επειδή τα προβλήματα πλήρους αποστελέχωσης (όχι υποστελέχωσης) των δήμων, έχουν δημιουργήσει ασφυκτικές συνθήκες υπολειτουργίας, καθιστώντας ανίσχυρους τους ΟΤΑ, για να υλοποιήσουν τις αρμοδιότητες που τους έχουν εκχωρηθεί και δίχως προς το παρόν να διαφαίνεται από το αρμόδιο υπουργείο διάθεση αντιμετώπισης των διογκούμενων προβλημάτων που έχουν ανακύψει, ο ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, σε επιστολή που απέστειλε στην ΚΕΔΕ και στην ΠΕΔ Κρήτης (16/8/2021), ζητά να αναληφθούν άμεσα σχετικές πρωτοβουλίες.
Στην επιστολή που δίδεται σήμερα στην δημοσιότητα, αναλύεται η υφιστάμενη κατάσταση ενώ υπάρχει καταγραφή συγκεκριμένων προτάσεων που θα πρέπει να αξιολογηθούν.
Σε σχετική δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, διευκρινίζει ότι η δημοσίευση της επιστολής αποσκοπεί κυρίως στην ενημέρωση των δημοτών, προκειμένου να γίνει αντιληπτός ο λόγος για τον οποίο σημειώνονται τραγικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση έργων και δράσεων. Μάλιστα, όπως τονίζει η δημοτική αρχή, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους προέδρους της ΚΕΔΕ και της ΠΕΔ Κρήτης, αλλά και την παρακάτω επιστολή, επιχειρεί να παροτρύνει τα συλλογικά όργανα των ΟΤΑ να πάρουν θέση στο σημαντικό αυτό θέμα.

Download (PDF, 6.5MB)

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *