Επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Διατροφή-Άσκηση-Διέξοδος» στην Αθήνα με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 Οκτωβρίου 2019 by energinews (admin)

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου εντός του Ζαππείου Μεγάρου θα πραγματοποιηθεί επιστημονική εκδήλωση με θέμα <Διατροφή-Άσκηση-Διέξοδος>, από την επιστημονική επιτροπή προώθησης της Κρητικής διατροφής.
Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων Ελλάδος κ.Κανελλάκης Σπυρίδων, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κρητών Επιστημόνων –Αγγειοχειρουργός κ.Φασουλάκης Μύρων, η Ασημένια Ολυμπιονίκης στο Άλμα εις ύψος κ.Μπακογιάνη Νίκη , η Ολυμπιονίκης κολύμβησης κ.Νιαγκουάρα Νέρυ, η Κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος κ.Μπουλούμπαση Μαργαρίτα και ο Πρόεδρος φοιτητικής ένωσης Κρητών Αττικής κ.Τζιράκης Παναγιώτης.
Tην έναρξη θα κάνει ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος ΙΣΑ κ.Πατούλης , παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Αυγενάκη.
Θα τιμηθούν για την κοινωφελή τους δράση η Γ.Γραμματέας συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κ.Ζυγούρη Σταυρούλα-Oλυμπιονίκης πάλης καθώς και η Ιατρός κ.Μελιάδου Ελένη από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ και της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ένωσης Διαιτολόγων Ελλάδος, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, του Συνδέσμου Κρητών Επιστημόνων και της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής.
Υποστηρικτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης, η ΑΝΕΚ, ο Όμιλος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Γιαννούλη, το νερό Samaria και το Ι.Κτέο Βόλου –Κυκλάδων.

Download (PDF, Unknown)

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.