ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 15 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

Επίσκεψη πραγματοποίησε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος, από την αντιδήμαρχο κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη, καθώς και από τον νέο Συντονιστή του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Δημήτρη Μιχελάρο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για θέματα λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου και για την τρέχουσα αυξημένη επισκεψιμότητα λόγω των ημερών του Πάσχα, αλλά και των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν σε όλη τη χώρα λόγω του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος τόνισε τα εξής:

«Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις δομές του Δήμου Ιεράπετρας που μεριμνά για τις ομάδες του πληθυσμού οι οποίες πλήττονται περισσότερο από την κοινωνική και οικονομική κρίση των τελευταίων ετών όχι μόνο με την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και με την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Ο Δήμος στήριζε και στηρίζει το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και σε αυτή την ιδιαιτέρως δύσκολη περίοδο που διανύουμε θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης προσπαθώντας να διευκολύνει την καθημερινή διαβίωση των συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ τους εργαζόμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου που καθημερινά επιτελούν ένα δύσκολο και συνάμα εξαιρετικό έργο καθώς και όλους όσους προσφέρουν αγαθά αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο συντονιστή κ. Μιχελάρο στο πολύ σημαντικό έργο που έχει αναλάβει.»

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.