ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙ


0
(0)

Τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου στο Κεντρί επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ. Μανώλη Γεωργαλάκη και κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και τους συνεργάτες του κα. Νίκη Σαμπροβαλάκη και κ. Σπύρο Λαποκωνσταντάκη.

Πραγματοποιήθηκε εποπτεία των εγκαταστάσεων στο χώρο του κολυμβητηρίου και προγραμματίστηκε άμεσα μία σειρά ενεργειών και εργασιών καθαριότητας και ασφάλειας του χώρου ταυτόχρονα με τη μελέτη που ήδη υλοποιεί η τεχνική υπηρεσία του Δήμου για την αποπεράτωση του έργου.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας τόνισε στις δηλώσεις του:  «Το κολυμβητήριο στο Κεντρί είναι ένα έργο που έχει παραμείνει ημιτελές εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ένα έργο που θα αποτελέσει ορόσημο για τον αθλητισμό στην Ιεράπετρα.

Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου προχωράει στην επικαιροποίηση της μελέτης για το έργο καθώς έχουμε λάβει δέσμευση από το Υπουργείο Αθλητισμού για την άμεση χρηματοδότησή του.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι το έργο να αποπερατωθεί και να παραδοθεί στους δημότες άμεσα.»

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *