ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗ ΔΕ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗ ΔΕ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 έτη by energinews (admin)

Το γήπεδο 5×5 και τη νέα πλατεία του Κουτσουρά της ΔΕ Μακρύ Γιαλού επισκέφθηκε ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συζήτησε με τον αντιδήμαρχο της ΔΕ Μακρύ Γιαλού κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη και με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Σταυροχωρίου κ. Ιωάννη Ζουμπουλάκη την πορεία των έργων και τις απαραίτητες προτεραιότητες για την ταχύτερη και χωρίς προβλήματα αποπεράτωσή τους.

Το γήπεδο 5×5 στον Κουτσουρά είχε καταστραφεί ολοσχερώς οπότε ξεκίνησε η κατασκευή ενός νέου γηπέδου με νέες προδιαγραφές. Η πλατεία του Κουτσουρά βρίσκεται στη τελευταία φάση υλοποίησής της και αναμένεται να παραδοθεί έπειτα και από τον εξοπλισμό της παιδικής χαράς και του γηπέδου μπάσκετ καθώς και τις τελευταίες τεχνικές εργασίες, εργασίες πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού.

Επιπλέον, ο δήμαρχος συναντήθηκε με τους δημοτικούς υπαλλήλους της ΔΕ Μακρύ Γιαλού με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής, την καθημερινότητα των υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Προχωράμε την υλοποίηση αυτών των δύο μεγάλων έργων που αναβαθμίζουν ουσιαστικά την περιοχή του Κουτσουρά δημιουργώντας σημεία αναφοράς για τους κατοίκους με νέες προοπτικές και διεξόδους.

Συνεχίζουμε το επόμενο χρονικό διάστημα με ακόμα μεγαλύτερα έργα υποδομών που έχει ανάγκη η ΔΕ Μακρύ Γιαλού στηρίζοντας εμπράκτως την ανάπτυξη της περιοχής»

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.