Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στις Κοινότητες Σχινοκαψάλων, Ορεινού και Αγίου Στεφάνου


0
(0)

Τις κοινότητες Σχινοκαψάλων, Ορεινού και Αγ. Στεφάνου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, προκειμένου να ενημερωθεί από τους Προέδρους των Κοινοτήτων για την εξέλιξη των έργων που υλοποιούνται στις περιοχές.

Στη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των κοινοτήτων, αναπλάσεις που δρομολογούνται και υλοποιούνται, η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας κ.α..

Στις δηλώσεις του ο κ. Καλαντζάκης ανέφερε: «Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται πάντα δίπλα στις Κοινότητες, προσπαθώντας να ικανοποιήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις ανάγκες των κατοίκων.

Ενημέρωσα τους Προέδρους για μια σειρά μελετών που είναι σε φάση ωρίμανσης από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ενώ παράλληλα ενημερώθηκα για τις στοχευμένες παρεμβάσεις που υλοποιούνται μέσω της παγίας οι οποίες θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της κοινότητας Σχινοκαψάλων κ. Πιτροπάκη Μιχάλη, της κοινότητας Ορεινού κ. Κουρμουλάκη Εμμανουήλ και της κοινότητας Αγίου Στεφάνου κ. Τσαμπανάκη Εμμανουήλ για την άψογη συνεργασία και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν καθημερινά για τα προβλήματα του τόπου τους.»

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *