Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στις Κοινότητες Σχινοκαψάλων, Ορεινού και Αγίου Στεφάνου


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 12 Μαΐου 2020 by energinews (admin)

Τις κοινότητες Σχινοκαψάλων, Ορεινού και Αγ. Στεφάνου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, προκειμένου να ενημερωθεί από τους Προέδρους των Κοινοτήτων για την εξέλιξη των έργων που υλοποιούνται στις περιοχές.

Στη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των κοινοτήτων, αναπλάσεις που δρομολογούνται και υλοποιούνται, η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας κ.α..

Στις δηλώσεις του ο κ. Καλαντζάκης ανέφερε: «Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται πάντα δίπλα στις Κοινότητες, προσπαθώντας να ικανοποιήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις ανάγκες των κατοίκων.

Ενημέρωσα τους Προέδρους για μια σειρά μελετών που είναι σε φάση ωρίμανσης από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ενώ παράλληλα ενημερώθηκα για τις στοχευμένες παρεμβάσεις που υλοποιούνται μέσω της παγίας οι οποίες θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της κοινότητας Σχινοκαψάλων κ. Πιτροπάκη Μιχάλη, της κοινότητας Ορεινού κ. Κουρμουλάκη Εμμανουήλ και της κοινότητας Αγίου Στεφάνου κ. Τσαμπανάκη Εμμανουήλ για την άψογη συνεργασία και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν καθημερινά για τα προβλήματα του τόπου τους.»

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.