ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 29 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη την 1η Ιουλίου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

  • Στις 30 θα συναντηθεί, στη Μονή Λαζαριστών, με εκπροσώπους από την Πρωτοβουλία των 128 συλλόγων, σωματείων και φορέων, ενάντια στην καύση απορριμμάτων στο «ΤΙΤΑΝ» Ευκαρπίας.

Στις 20.30 θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην Πλατεία Ευόσμου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας  συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων Γιώργο Καταπόδη. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης, ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Κωνσταντίνος Βαρδακαστάνης, μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΔΗΣΥ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αφού ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Αρχής για το έργο της, τόνισε πως η ιεράρχηση και υλοποίηση δημοσίων έργων και η αναθεώρηση του νομικού πλαισίου γίνεται με κριτήρια τα κέρδη μεγάλων ομίλων και όχι για την ικανοποίηση κοινωνικών αναγκών γι αυτό άλλωστε και εμφανίζονται φαινόμενα διαφθοράς και κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος. Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επεσήμανε πως τις Δημόσιες Συμβάσεις και το πώς υλοποιούνται, το ΚΚΕ τις βλέπει υπό το πρίσμα της ικανοποίησης κοινωνικών αναγκών όπως είναι η προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος ενώ δήλωσε την αντίθεση του κόμματος στην φορολογική επιβάρυνση των λαϊκών στρωμάτων για την κατασκευή και τη συντήρηση των δημοσίων έργων. Τέλος, ο Δημήτρης Κουτούμπας συμφώνησε πως η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Συμβάσεων πρέπει να στελεχωθεί για να μπορεί να συμβάλλει με περισσότερους προληπτικούς, δειγματοληπτικούς ελέγχους αλλά και στην εξέταση έγγραφων καταγγελιών.

 

 

 

 

 

ΑΘΗΝΑ 29/5/2020 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.