Επισκέψεις της Κατερίνας Σπυριδάκη σε υπηρεσίες του Αγίου Νικολάου


Τελευταία ενημέρωση 4 μήνες by energinews (admin)

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της Βουλευτή του Νομού Λασιθίου με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κα. Κατερίνα Σπυριδάκη, στην Διεύθυνση Ασφάλειας και Τροχαίας καθώς και στο Λιμεναρχείο αλλά και την Πυροσβεστική υπηρεσία του Αγίου Νικολάου.

Το αίτημα όλων των υπηρεσιών είναι η πρόσληψη προσωπικού σε υψηλόβαθμες αλλά και σε χαμηλόβαθμες θέσεις αφού η υποστελέχωση τους αναγκάζει σε εξαντλητικές υπερωρίες και ειδικότερα στην Πυροσβεστική υπηρεσία που λόγω των χαμηλών μισθών αναγκάζονται και στην εύρεση δεύτερης εργασίας, δυσκολεύοντας έτσι περισσότερο το έργο τους.

Ένα άλλο ζήτημα που τους απασχολεί είναι οι υποδομές των κτηρίων – η μη συντήρηση αυτών, η έλλειψη των υπηρεσιακών οχημάτων αλλά και του εργασιακού τους εξοπλισμού που πολλές φορές αναγκάζονται να προμηθευτούν με δικά τους έξοδα.

Τα ζητήματα που αιτούνται να λύσουν χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης από το κράτος, όπως στην περίπτωση των υποδομών του λιμανιού, δεν υπάρχει χώρος ελλιμενισμού αλλά και στα σκάφη καταδίωξης όπου δεν γίνεται συντήρηση στις μηχανές ή αντικατάστασή τους σε ορισμένες περιπτώσεις και αποτελούν κίνδυνο για τους ίδιους, τους πολίτες και το θαλάσσιο περιβάλλον.

Ενώ, τέλος, στην περίπτωση της Διεύθυνσης  Ασφάλειας του Αγίου Νικολάου αίτημα τους είναι ο επαναπροσδιορισμός του κρατικού προϋπολογισμού καθώς δεν είναι επαρκής για τις ανάγκες των οχημάτων αλλά και του ατομικού εξοπλισμού τους πχ. Βενζίνες, υποδήματα κτλ.

5

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.