Επιμελητήριο Λασιθίου : Πρόσκληση Συμμετοχής στο σεμινάριο “Επιχειρηματικότητα -Εξωστρέφεια -Νέες Τεχνολογίες”

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 20 Μαρτίου 2019 by energinews (admin)

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Go_Brand του προγράμματος Interreg Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020, το Επιμελητήριο Λασιθίου οργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης/κατάρτισης στις 8-11 Απριλίου 2019 στην αίθουσα ΔΣ του επιμελητηρίου στο Αγ. Νικόλαο.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατάρτιση των στελεχών επιχειρήσεων των clusters που έχουν δημιουργηθεί στο πλαίσιο του έργου, σε θέματα που σχετίζονται με:

  • Την εξωστρέφεια επιχειρήσεων και Εξαγωγές για ΜΜΕ (Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις)
  • Τα Χρηματοδοτικά εργαλεία για ΜΜΕ και οι τρόποι δημιουργίας ενός BUSINESS PLAN για ΜΜΕ
  • Την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών στην προβολή και προώθηση της επιχείρησης και των προϊόντων/υπηρεσιών της (ΤΠΕ)

Για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε καλύτερα τα σεμινάρια αυτά από κοινού με την εταιρεία Projectyou που έχει αναλάβει το εκπαιδευτικό μέρος του έργου, θα ήταν πολύ χρήσιμο να είχαμε και τις δικές σας εκπαιδευτικές προτιμήσεις.  Θα χρειαστεί μόνο να μπείτε στο link https://www.projectyou.gr/ekpaideftiko-programma-go_brand/ και να συμπληρώσετε τις πληροφορίες που απαιτούνται.

Το σεμινάριο μπορούν επίσης να το παρακολουθήσουν και οι λοιποί επιχ/τιες μέλη του επιμελητηρίου που δεν ανήκουν στα προαναφερθέντα δίκτυα.

Το σεμινάριο θα έχει θεωρητική εκπαίδευση 2 ημερών Δευτέρα και Τρίτη 8-9 Απριλίου 2019 (14.00 ? 20.00) και πρακτική συμβουλευτική για όλους τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες στον χώρο του επιμελητηρίου Λασιθίου (οι ημέρες της συμβουλευτικής θα καθοριστούν κατόπιν συνεννοήσεως με τον εκπαιδευτή και τους συμμετέχοντες). Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

πηγη:radiovereniki.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.