ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΩΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Ιανουαρίου 2022 by energinews (admin)

Ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής του ΚΚΕ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Εργασίας, μεταφέροντάς του τις καταγγελίες εργαζομένων και σωματείων για εκβιασμούς που δέχονται από εργοδότες, προκειμένου να πάνε με κάθε τρόπο στην εργασία τους αύριο, ημέρα που έχει ανακοινωθεί αργία.

Επίσης, ο βουλευτής του ΚΚΕ μετέφερε την ανησυχία των εργαζομένων, αφού δεν γνωρίζουν αν θα πληρωθούν για αυτές τις μέρες ή θα κληθούν να τις αναπληρώσουν με άλλο τρόπο.

Τέλος, τόνισε την ευθύνη που έχει το υπ. Εργασίας να καλύψει με σαφή τρόπο τους εργαζόμενους, έτσι ώστε και να είναι εξασφαλισμένοι με την αργία και να πληρωθούν αυτές τις μέρες.

ΑΘΗΝΑ 25/1/2022                            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ο ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί και θα κάνει δηλώσεις το Σάββατο 29/1 στις 11:30 στο Σύνταγμα, στο συλλαλητήριο όπου καλούν συνδικάτα της Αττικής για υποδομές και μέτρα προστασίας του λαού από την κακοκαιρία, καθώς και για την αγωνιστική υποδοχή της μεγάλης πορείας, με όλα τα μεταφορικά μέσα, από την Πάτρα προς την Αθήνα, που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή και το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά στρώματα της πόλης.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Ούτε οι υποκριτικές “συγγνώμες”, ούτε οι προκλητικές δικαιολογίες, ούτε οι αποζημιώσεις εξαγοράς της σιωπής μπορούν να κατευνάσουν τη δίκαιη οργή, να “βγάλουν λάδι” την κυβέρνηση και το αστικό κράτος, του οποίου οι “ανεπάρκειες” εμφανίζονται μόνο όταν είναι να προστατευτεί ο λαός.

Όταν η ζωή του λαού κινδυνεύει στους αποκλεισμένους δρόμους, στα σπίτια χωρίς ρεύμα και θέρμανση, στα απομονωμένα νοσοκομεία, καμία υπομονή και καμία κατανόηση δεν μπορεί να υπάρχει. Εδώ και τώρα χρειάζεται να εξασφαλιστεί η αποκατάσταση όλων των προβλημάτων, όπως τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε διάφορες περιοχές της Αττικής, που παραμένουν ακόμη και μετά από τρεις μέρες!

Είναι η ώρα να δυναμώσει ο αγώνας για την ανατροπή μιας εγκληματικής διαχρονικής πολιτικής, που αντιμετωπίζει την προστασία του λαού ως “κόστος”, που παραδίδει κρίσιμα έργα και υποδομές στα επιχειρηματικά συμφέροντα, που τελικά θυσιάζει τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό του κέρδους και των προτεραιοτήτων του σημερινού σάπιου κράτους.

 

 

ΑΘΗΝΑ 26/1/2022                      ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

2

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.