Επιδρομές σε χωριά – Κλέβουν μέχρι και δοχεία με λάδι!


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 15 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Σε απόγνωση οι κάτοικοι σε Βασιλειές, Άγιο Βλάση και Άγιο Σίλα

Ακόμα και μέρα-μεσημέρι μπουκάρουν στα σπίτια. Για δέκα και δεκαπέντε λεπτά απουσίας των ιδιοκτητών, αυτοί προλαβαίνουν και μπαίνουν σπάζοντας πόρτες και παράθυρα και αρπάζοντας χρυσαφικά, χρήματα, ή ακόμα και… ελαιόλαδο αν το βρουν «εύκαιρο» σε δοχεία που να μπορούν να τα φορτώσουν!

Η δράση τους δεν περιορίζεται μόνο στις Βασιλειές. Αρχίζει από Μαραθίτη και Μεσαμπελιές και επεκτείνεται τόσο προς Άγιο Βλάση και Άγιο Σίλα όσο και προς τη Σύλλαμο…

Σύμφωνα με τους κατοίκους τα ύποπτα οχήματα έχουν εντοπιστεί πολλές φορές στην περιοχή. Και αρκετές φορές οι κάτοικοι επικοινωνούν με το “100” και δίνουν τα στοιχεία των πινακίδων τους, με την αστυνομία να απαντάει… «ναι, είναι ύποπτο το όχημα, ανήκει σε αλλοδαπό, ερχόμαστε να τον ελέγξουμε».

Οι κάτοικοι των Βασιλειών πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα λαϊκές συνελεύσεις και οργανώνονται μεταξύ τους, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες, ή να αποτρέψουν έστω την παραπέρα δράση τους. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι η αστυνομία κινείται στα ίχνη των δραστών.

πηγη:www.neakriti.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.