Επιδιορθώνεται ο δρόμος προς την Αρχαία Ελιά στο Καβούσι και περιμετρικά του φράγματος

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Μια εικόνα για τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη αυτές τις μέρες από τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας της Ιεράπετρας έδωσε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ο αντιδήμαρχος Μάνος Γεωργαλάκης.

Ένα χρόνιο αίτημα από την κοινότητα Καβουσίου την διαπλάτυνση σημείων του δρόμου προς την Αρχαία Ελιά ώστε να μπορούν με ασφάλεια να πηγαίνουν λεωφορεία ξεκίνησε από χθες να υλοποιείται με αφορμή κάποιες βλάβες στο δρόμο που τον καθιστούσαν επικίνδυνο.

Ο κ. Γεωργαλάκης ανέφερε πως πρόκειται για ένα δύσκολο δρόμο που οι παρεμβάσεις θα γίνουν σταδιακά ώστε να φανεί στην πορεία τη δυνατότητες υπάρχουν. Η ασφαλτόστρωση ΄του δρόμου ως την αρχαία ελιά είναι κάτι που είναι στο πρόγραμμα για να γίνει, όμως το αν αυτό είναι εφικτό να γίνει στο σύνολο του δρόμου θα φανεί στη συνέχεια.

Παράλληλα από σήμερα σε συνεννόηση με τον ΤΟΕΒ ξεκίνησαν εργασίες για τη συντήρηση του δρόμου περιμετρικά του φράγματος Μπραμιανών.

Σε ό, τι αφορά τις εργασίες για την ανάπλαση της κεντρικής πλατεία της Ιεράπετρας που έχουν σταματήσει τις τελευταίες μέρες, τα έργα όπως λέει ο κ. Γεωργαλάκης ξεκινούν από αύριο μετά από την παύση την οποία ζήτησε ο εργολάβος. Εργασίες που όπως είπε δεν μπορούν να καθυστερήσουν περισσότερου αφού ήδη είναι ελαφρώς εκτός προγράμματος.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.