Επίσκεψη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης στον Περιφερειάρχη


0
(0)

Την πρώτη εθιμοτυπική επίσκεψη έκανε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος του ΟΕΕ/ΤΑΚ Σταύρος Καρτέρης, η επίσκεψη πέρα από το εθιμοτυπικό μέρος, περιελάμβανε και εποικοδομητική συζήτηση για τα περιθώρια συνεργασίας και τις κοινές δράσεις στήριξης της κρητικής οικονομίας, αλλά και των επαγγελματιών του κλάδου. Έγινε δε αναφορά στα αναπτυξιακά εργαλεία και τα χρηματοδοτικά προγράμματα που αξιοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης για την ανάπτυξη του νησιού.

«Ο Περιφερειάρχης είναι πάντα διαθέσιμος για συνεργασία, και ως μέλος του Τμήματος μας, είναι θετικός στην ανάπτυξη κοινών δράσεων, τι οποίες θα εξειδικεύσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα με στόχο την στήριξη της κρητικής οικονομίας», τόνισε ο κ. Καρτέρης.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *