Επίσκεψη του Δημάρχου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας


0
(0)

Τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ. Γεώργιο Αρακαδάκη, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η Αντιδήμαρχος κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη.

Ο κ. Αρακαδάκης ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο, για τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, για τις καθημερινές ανάγκες και για τις προσπάθειες που γίνονται για τη στελέχωση του Νοσοκομείου με μόνιμο προσωπικό.

Ο κ. Καλαντζάκης συναντήθηκε με εργαζόμενους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και δήλωσε:

«Το ιατρικό, το νοσηλευτικό, το τεχνικό και το διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ιεράπετρας καταφέρνει καθημερινά να ανταποκρίνεται σε μεγάλο όγκο εργασίας και να εξυπηρετεί πλήθος πολιτών παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω έλλειψης στελέχωσης από μόνιμο προσωπικό. 

Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε τη λειτουργία του Νοσοκομείου και να διεκδικούμε την άμεση επίλυση όλων των προβλημάτων μαζί με το σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου και τους φορείς της πόλης.

Για ακόμα μία φορά ευχαριστώ τη Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου για το έργο τους καθώς και τον κ. Αρακαδάκη για την άριστη συνεργασία των τελευταίων τριάμισι ετών κατά τα οποία δόθηκαν λύσεις σε σημαντικά προβλήματα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.»

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *