Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Υπουργείο Ναυτιλίας


0
(0)

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό και Βουλευτή του Νομού Λασιθίου κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Μεταξύ των θεμάτων της συζήτησης ήταν η διευθέτηση υποθέσεων που αφορούν το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, η εξομοίωση ζωνών λιμένα, το καταδυτικό πάρκο, το υδατοδρόμιο και η ανάγκη στήριξης του Υπουργού για τη χρηματοδότηση ώριμων μελετών για αναπτυξιακά έργα στο Δήμο Ιεράπετρας (λιμενικά έργα, έργα ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, αθλητισμού κ.α.).

Ο κ. Καλαντζάκης ευχαρίστησε τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Πλακιωτάκη για τη στήριξή του στον Δήμο Ιεράπετρας και δήλωσε:

«Η συνεργασία μας είναι διαρκής προκειμένου να επιτύχουμε τη χρηματοδότηση όλων αυτών των αναγκαίων έργων που πρέπει να υλοποιηθούν στο Δήμο Ιεράπετρας.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *