Επίσκεψη του δημάρχου Ιεράπετρας στην κοινότητα Σχινοκαψάλων

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 14 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Την κοινότητα Σχινοκαψάλων της ΔΕ Μακρύ Γιαλού του Δήμου Ιεράπετρας επισκέφτηκε ο Δήμος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον αντιδήμαρχο κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε για τις εργασίες αγροτικής οδοποιίας που έχουν υλοποιηθεί στην κοινότητα Σχινοκαψάλων, για το έργο της δεξαμενής άρδευσης 1000 κυβικών που έχει δημοπρατηθεί για την περιοχή και για τις τσιμεντοστρώσεις στο παραλιακό τμήμα της κοινότητας που ξεκινούν το ερχόμενο διάστημα.

Επιπλέον, ο κ. Καλαντζάκης ενημερώθηκε από τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Πιτροπάκη για τις ανάγκες της περιοχής και αποφασίστηκαν οι επόμενες κινήσεις για τη δρομολόγηση παρεμβάσεων και έργων ύδρευσης, οδοποιίας και ανάπλασης.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της κοινότητας Σχινοκαψάλων βάζουμε σε προτεραιότητα την κατασκευή δικτύου ύδρευσης σε όλο το παραλιακό τμήμα της κοινότητας, την ασφαλτόστρωση και τσιμεντόστρωση συγκεκριμένων δρόμων και την ανάπλαση ενός τμήματος του οικισμού.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Πιτροπάκη τον αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη, τον τοπικό σύμβουλο κ. Ιωάννη Σφυράκη και όλο το τοπικό συμβούλιο Σχινοκαψάλων για όλη τους την προσπάθεια και για την άψογη συνεργασία.»

2

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.