Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στην Άνω Σύμη


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 21 Αυγούστου 2020 by energinews (admin)

Επίσκεψη πραγματοποίησε στον οικισμό της Άνω Σύμης της Κοινότητας των Μουρνιών του Δήμου Ιεράπετρας ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Περιβαλλοντικού- Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΑΔΕΒΛΙΑΡΗΣ», κ. Σπύρο Τσικαλουδάκη, καθώς επίσης και με τον τέως  Πρόεδρο της κοινότητας Μουρνιών, κ. Εμμανουήλ Δαμασκηνάκη.

Σκοπός της μετάβασης του Δημάρχου ήταν να επιθεωρήσει από κοντά την πορεία του έργου «Βελτίωση βατότητας εντός οικισμού άνω Σύμης Δήμου Ιεράπετρας»,  που εκτελείται το διάστημα αυτό στην περιοχή και περιλαμβάνει τσιμεντοστρώσεις οδοστρώματος και επενδύσεις με φυσική πλάκα, εργασίες ηλεκτροφωτισμού κ.α. αλλά και να ενημερωθεί για επιπλέον ανάγκες του τόπου.

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε σχετικά: «Πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής είναι η ισόρροπη ανάπτυξη όλου του Δήμου. Η Άνω Σύμη είναι μια ιστορική περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, η οποία πέρα από τους μόνιμους κατοίκους δέχεται πληθώρα επισκεπτών.

Παρεμβήκαμε με στοχευμένο έργο, προκειμένου να βελτιώσουμε τις υποδομές και την καθημερινότητα των πολιτών και να λύσουμε μικρά και μεγάλα προβλήματα.

Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο με όρεξη και μεθοδική δουλειά, πέρα από τα πολύ σημαντικά έργα που έχουν ήδη γίνει, θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω εργασίες ανάπλασης, αλλά και επίλυσης πάγιων αιτημάτων, όπως είναι το θέμα της ύδρευσης και της αγροτικής οδοποιίας.

Ευχαριστώ τον κ. Δαμασκηνάκη και τον κ. Τσικαλουδάκη για την συνεργασία και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για την Κοινότητα.»

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.