Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ιεράπετρας


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 7 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ιεράπετρας, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Δημήτριο Καλιοτζή.

Συζητήθηκαν θέματα πρόληψης και πυροπροστασίας του Δήμου Ιεράπετρας, καθώς και ζητήματα που αφορούν την υλοποίηση δράσεων την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η άριστη συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία συνεχίζει να αποδίδει τα βέλτιστα.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα και σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία συνδράμει με όλα τα μέσα και τους πόρους που διαθέτει στην αντιμετώπιση εκτάκτων συμβάντων αλλά και στην πρόληψη πιθανών επερχόμενων περιστατικών.

Επιπλέον, προσανατολιζόμαστε από κοινού σε μια σειρά κοινών εξωστρεφών δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά.

Ευχαριστώ τον Διοικητή κ. Καλιοτζή και όλα τα στελέχη  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την άμεση ανταπόκριση και την αποτελεσματικότητα σε όλες τις έκτακτες επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται στον Δήμο Ιεράπετρας.»

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.