Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στην κοινότητα Μεσελέρων – Νέα έργα δρομολογούνται


Τελευταία ενημέρωση 31 Μαΐου 2020 by energinews (admin)

Την κοινότητα Μεσελέρων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Καλαντζάκης Θεοδόσιος, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του στα χωριά του Δήμου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο, κ. Γεωργαλάκη Εμμανουήλ, παρουσία του Πρόεδρου της Κοινότητας, κ. Σκουλούδη Εμμανουήλ και του Πρόεδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου, κ. Κοντοπόδη Κωνσταντίνου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα καθημερινότητας και βελτίωσης κοινόχρηστων χώρων.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ενημερώθηκα από τον Πρόεδρο κ. Σκουλούδη για όλα τα κρίσιμα θέματα της κοινότητας.

Προτεραιότητα μας αποτελεί η συντήρηση και η επισκευή του πρώην δημοτικού σχολείου, εσωτερικά και εξωτερικά, η ανάπλαση του αύλειου χώρου καθώς επίσης και η κατασκευή μιας νέας παιδικής χαράς.

Στόχος μας είναι να καταστεί σημείο αναφοράς του χωριού, εξυπηρετώντας πολλαπλώς όλους τους κατοίκους του και αποτελώντας χώρο ψυχαγωγίας για τη νεολαία.

Με τις επισκέψεις μας στα χωριά, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των κατοίκων και υλοποιούμε έργα που καλύπτουν τα πάγια αιτήματά τους. Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι είμαστε δίπλα σε όλες τις περιοχές του Δήμου Ιεράπετρας.

Ευχαριστώ τον κ. Σκουλούδη και τον κ. Κοντοπόδη για το ενδιαφέρον τους για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του τόπου τους.»

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.