Επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Λιβαδειά

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 24 Μαΐου 2022 by energinews (admin)

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα επισκεφθεί την Πέμπτη 26 Μαΐου, τη Λιβαδειά.

           Το πρόγραμμα της επίσκεψής του είναι το εξής:

-Στις 12:00 πμ θα επισκεφθεί το Δημαρχείο και θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Λεβαδέων Ιωάννη Ταγκαλέγκα.

-Στη 13:00 μμ θα συναντηθεί με το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.

-Στις 18:30 μμ θα συναντηθεί με τα ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Λιβαδειάς και του Μελισσοκομικού Συλλόγου Λιβαδειάς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

-Στις 19:15 μμ θα συναντηθεί με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

-Στις 20:30 μμ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Ο ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας παρευρέθηκε σήμερα στα Δικαστήρια Καβάλας, για να εκφράσει τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στους εργαζόμενους από τα Πετρέλαια και τα Λιπάσματα Καβάλας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στη συγκέντρωση των εργαζομένων, τόνισε:

 

“Για μία ακόμη φορά είμαστε εδώ, μαζί, δίπλα σας, στον αγώνα για να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματά σας. Οι εργαζόμενοι των Λιπασμάτων Καβάλας, των Πετρελαίων Καβάλας, σαν μια γροθιά, όλοι μαζί δίνουν αυτή τη μάχη. Κι εδώ σήμερα έξω από τα δικαστήρια, μέσα στα δικαστήρια ενάντια στις διώξεις, για να δικαιωθούν τα δικαιώματά τους, για να γυρίσουν πίσω στις δουλειές τους, ενάντια στην εργολαβοποίηση, ενάντια στις απολύσεις με πλήρη δικαιώματα, για μόνιμη και σταθερή δουλειά, ενάντια στα σχέδια της εργοδοσίας, ενάντια στα κόλπα που κάνει με τις παρένθετες εταιρείες, για να τη γλιτώνει, να ξεζουμίζει, να εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους και να τους στέλνει στο δρόμο, για να μη μπορούν να ζήσουν εκείνοι και τα παιδιά τους.

Είμαστε εδώ! Θα είμαστε μέχρι τέλους. Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, ούτε την κυβέρνηση, ούτε τη μεγαλοεργοδοσία, ακόμα και άλλα κόμματα που άλλα υπόσχονται όταν είναι στην αντιπολίτευση και άλλα κάνουν όταν παίρνουν την εξουσία και τη διακυβέρνηση. Είμαστε εδώ για να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, για να υλοποιήσουν αυτά που υπόσχονται, για να γίνουν πράξη τα δίκαια αιτήματά σας με πλήρη δικαιώματα.

Είμαστε μαζί σας και εδώ, και στην Αθήνα και στη βουλή και στους δρόμους του αγώνα. Καλή δύναμη!”

 

 

ΑΘΗΝΑ 24/5/2022               ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Η κλιμάκωση των προκλήσεων της τουρκικής κυβέρνησης, με τελευταία κρούσματα τις δηλώσεις Ερντογάν και τις υπερπτήσεις κοντά στην Αλεξανδρούπολη, κουρελιάζει το κλίμα εφησυχασμού που προσπάθησε να καλλιεργήσει η κυβέρνηση στο λαό μετά το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, αλλά και μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο Ερντογάν πριν λίγους μήνες.

Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει ότι ο στόχος της ΝΑΤΟϊκής συνοχής, που η κυβέρνηση έχει ως “εικόνισμα”, όπως και το εξελισσόμενο παζάρι του ΝΑΤΟ με την Τουρκία, είναι παράγοντας τροφοδότησης τέτοιων προκλητικών ενεργειών και υπονόμευσης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

 

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.