Επίσκεψη στη Περιφέρεια Κύπριων Προέδρων Κοινοτήτων


0
(0)

Συνάντηση με προέδρους κοινοτήτων της Κύπρου πραγματοποίησε στη Περιφέρεια Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων Γιώργος Αλεξάκης. Στη συνάντηση στη Περιφέρεια παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλου Μπαριτάκη συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας που αφορούν στην αυτοδιοίκηση, ενώ ειδικότερα ο κ. Αλεξάκης , ενημέρωσε για τις δράσεις που υλοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για τις πολιτικές που αναπτύσσονται, για τον νέο Ευρωπαϊκό προϋπολογισμό, και τους νέους στόχους της Πολιτικής συνοχής που αφορούν στην «Έξυπνη Ευρώπη», την κοινωνία και τους πολίτες της.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης ενημέρωσε για την λειτουργία της Αυτοδιοίκησης στην Κρήτη, στο πρώτο και δεύτερο βαθμό της, ενώ ανάλογη ενημέρωση έκαναν οι Κύπριοι κοινοτάρχες οι οποίοι ευχαριστώντας για την υποδοχή εξέφρασαν την επιθυμία να υπάρξουν συνεργασίες και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, κάτι που έγινε αποδεκτό από τους κ. Αλεξάκη και Μπαριτάκη.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *