Επίσκεψη Καλαντζάκη στα έργα οδοποιίας και ύδρευσης του Σελακάνου


0
(0)

Την περιοχή του Σελάκανου στην κοινότητα Χριστού του Δήμου Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Μαστοράκη και τον επιβλέποντα μηχανικό του Δήμου κ. Γιώργο Ψαρρό όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη και τον εργολάβο των έργων που υλοποιούνται στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, στην παρούσα φάση ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του έργου της ύδρευσης του Σελάκανου και ξεκινάει το έργο οδοποιίας που θα διευκολύνει την πρόσβαση στην περιοχή παρέχοντας την απαιτούμενη ασφάλεια για τους διερχόμενους πολίτες. Επιπλέον, δρομολογούνται παρεμβάσεις και εργασίες ανάπλασης για τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του οικισμού.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Πετσαγγουράκη για τη συνεργασία που οδηγεί συνεχώς σε νέα έργα στην κοινότητα Χριστού και υπογράμμισε ότι: «Ενώ διανύουμε μία δύσκολη περίοδο η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να υλοποιεί τα έργα που έχει υποσχεθεί στους δημότες.

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες ο προγραμματισμός μας για την διευθέτηση και ολοκλήρωση έργων συνεχίζεται κανονικά όχι μόνο στην πόλη της Ιεράπετρας αλλά και σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *