Επίσκεψη Δημάρχου Ιεράπετρας στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για αποζημιώσεις αγροτών και για τα αδέσποτα στο Δήμο


0
(0)

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Γεώργιο Στρατάκο.

Οι αποζημιώσεις των αγροτών και το έργο «Καταφύγιο αδέσποτων ζώων με Ιατρείο Δήμου Ιεράπετρας» βρέθηκαν στην ατζέντα της συνάντησης, η οποία εμφάνισε πολύ θετικές προοπτικές.

Στη συνέχεια, ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε τα εξής: «Μετέφερα στον κ. Στρατάκο τη μη ικανοποίηση του αγροτικού κόσμου της Ιεράπετρας αναφορικά με τις αποζημιώσεις και ζήτησα την επανεξέταση του όλου θέματος.

Όσον αφορά το Καταφύγιο αδέσποτων ζώων, μετά την ενδελεχή μας ενημέρωση για τη σπουδαιότητα του συγκεκριμένου έργου για την Ιεράπετρα, ο Γενικός Γραμματέας ανταποκρίθηκε άμεσα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε την ένταξη και τη χρηματοδότησή του που θα φτάσει στις 372.000,00€.

Με την ίδρυση και τη λειτουργία του καταφυγίου θα επιτύχουμε τον καλύτερο έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Ένα ακόμη μεγάλο έργο έρχεται να προστεθεί στις ενέργειες μας για τη φροντίδα των αδέσποτων.

Ένα έργο που λίγοι δήμοι έχουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουν.

Αποτελούσε μέρος του προγράμματός μας, δέσμευση προς τους πολίτες και σε λίγο καιρό θα αποτελεί πραγματικότητα, ώστε η Ιεράπετρα να αποκτήσει έναν σύγχρονο χώρο προσωρινής φιλοξενίας και φροντίδας των αδέσποτων ζώων.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *