Επίδομα 534 ευρώ: Ξεκινούν οι εισπράξεις για τους εργαζόμενους


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 10 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Εκπνέουν οι προθεσμίες για τους εργοδότες να υποβάλλουν ψηφιακά τις υπεύθυνες δηλώσεις στο σύστημα Εργάνη. Αναλυτικά τα χρονοδιαγράμματα. Πότε σχεδιάζονται οι πληρωμές και για τα 800 ευρώ των ειδικών κατηγοριών.

Τελευταία προθεσμία έως σήμερα έχουν οι εργοδότες που έκαναν χρήση της παράτασης αναστολών συμβάσεων κατά το μήνα Μάιο να υποβάλλουν τις σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις στο σύστημα “Εργάνη” και να ξεκλειδώσει η διαδικασία πληρωμών των έως και 534 ευρώ το μήνα στους εργαζόμενούς τους.

Η αρχική ημερομηνία έληγε νωρίτερα, όμως το σύστημα Εργάνη έδωσε παράταση έως σήμερα 10 Ιουνίου για τις υπεύθυνες δηλώσεις των επιχειρήσεων που έμειναν κλειστές όλο τον Μάιο με κρατική εντολή, ή αυτών που επαναλειτούργησαν σταδιακά εντός του περασμένου μήνα, ή τέλος των επιχειρήσεων που ήταν εξαρχής πληττόμενες βάσει των ΚΑΔ του υπουργείου Οικονομικών.

Όσο για τις πληρωμές της ειδικής αποζημίωσης, που φτάνει έως και 534 ευρώ για αναστολή 30 ημερών εντός του Μαΐου, σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.