Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 23 Νοεμβρίου 2021 by energinews (admin)

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού

Επιπλέον, κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης της  ληστείας

Εξιχνιάστηκε χθες (21.11.2021) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, υπόθεση ληστείας που διαπράχτηκε σε επιχείρηση στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, την 19.11.2021 άγνωστο άτομο  εισήλθε σε κατάστημα καπνικών προϊόντων στο Ηράκλειο και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του  και  την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε ημεδαπή υπάλληλο και αφαίρεσε από το ταμείο του καταστήματος χρηματικό ποσό ύψους 3.400 ευρώ και διέφυγε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας, καθώς και από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο ημεδαπός είχε διαπράξει την ληστεία.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε κροτίδα και συνελήφθη. Επιπλέον, βρέθηκαν τα είδη ένδυσης που φορούσε κατά τη διάπραξη της ληστείας και κατασχέθηκε και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσον τέλεσης της  ληστείας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

XANIA
 Συνελήφθησαν άμεσα τρεις (3) αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή

 

Συνελήφθησαν άμεσα, χθές (21.11.2021) τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, τρεις αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, χθές (21.11.2021) τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί κατά το χρόνο που αφαίρεσαν από επιχείρηση διάφορα αντικείμενα, ενώ ο τρίτος απασχολούσε τον υπάλληλο του καταστήματος.

 

Τα αφαιρεθέντα είδη αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

 

ΛΑΣΙΘΙ
Συνελήφθη, άμεσα αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή οχήματος.

 

Συνελήφθη άμεσα, χθες (21.11.2021) σε περιοχή του Δήμου Σητείας από αστυνομικούς τους Αστυνομικού Σταθμού Μακρύ Γιαλού αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (21.11.2021)  πρωινές  ώρες σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, άγνωστο άτομο αφαίρεσε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο ημεδαπής το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της .

 

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας προέκυψε ότι αλλοδαπός είχε διαπράξει την κλοπή.

Άμεσα αναζητήθηκε  και εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου  Σητείας το αφαιρεθέν όχημα και ο αλλοδαπός ο οποίος και συνελήφθη.

Το όχημα αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΡΕΘΥΜΝΟ
 

Συνελήφθη, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθές (21.11.2021) το βράδυ, στο Ρέθυμνο  αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα χθες (21.11.2021) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο αλλοδαπός κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

ΛΑΣΙΘΙ
 

Συνελήφθη, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθές (21.11.2021) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα χθες (21.11.2021) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Συνελήφθησαν, τέσσερις (4) ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν, περίπου 100 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθές (22.11.2021) μεταμεσονύκτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, τέσσερις ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθές (22.11.2021) μεταμεσονύχτιες ώρες από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους ημεδαπούς κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 97,58 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) περιπτώσεις  διακεκριμένων κλοπών, στο Ηράκλειο

 

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου πέντε (5) περιπτώσεις  διακεκριμένων κλοπών οι οποίες διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών (άνδρας και γυναίκα).

 

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω  Υπηρεσίας καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 24.07.2021 έως και 10.11.2021, οι ημεδαποί είχαν διαπράξει πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών εξατμίσεων από δίκυκλες μοτοσυκλέτες συνολικής χρηματικής αξίας σχεδόν 3.000 ευρώ.

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.