Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στο Ρέθυμνο

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 30 Σεπτεμβρίου 2020 by energinews (admin)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής  στο Ρέθυμνο Εξιχνιάστηκε σήμερα (29.09.2020), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, μία υπόθεση κλοπής για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, την 24.09.2020 το πρωί με την μέθοδο της απασχόλησης  απέσπασε από ημεδαπή το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης, και την συνδυαστική  έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο ανωτέρω ημεδαπός διέπραξε την εν λόγω κλοπή.

Η προανάκριση διενεργείται την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

                                                      ΧΑΝΙΑ
Συνελήφθη, ημεδαπός για  απάτη Συνελήφθη, σήμερα (29.09.2020) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για απάτη.

 

Ειδικότερα, σήμερα (29.09.2020) το πρωί στα Χανιά ο ημεδαπός κάνοντας χρήση πλαστού εγγράφου προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποσπάσει από τραπεζικό λογαριασμό αλλοδαπού το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ άμεσα έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

ΧΑΝΙΑ

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή  στα Χανιά Συνελήφθη χθες (29.09.2020) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός με τη μέθοδο της απασχόλησης  αφαίρεσε από δύο ημεδαπούς κοσμήματα.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (29.09.2020) το απόγευμα ο ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε αφαιρεθέν κόσμημα το οποίο αποδόθηκε στον ένα παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.