Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 12 Μαΐου 2022 by manos (seo)-admin

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΧΑΝΙΑ
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής

 για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής

Εξιχνιάστηκε χθες (10.05.2022), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, υπόθεση κλοπής για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής.

 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, η αλλοδαπή την 19.04.2022 αφαίρεσε τραπεζική κάρτα από οικία ημεδαπού και στη συνέχεια προέβη σε τμηματικές αναλήψεις μετρητών αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.030 ευρώ.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της αλλοδαπής σε περιοχή του Δήμου Χανίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η αφαιρεθείσα τραπεζική κάρτα, το εν λόγω χρηματικό ποσό και έγγραφα ανάληψης του χρηματικού ποσού.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος ημεδαπού στο Ρέθυμνο

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.     

Εξιχνιάστηκε σήμερα (11.05.2022) υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού που διαπράχτηκε την 26.04.2022 σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έτερου ημεδαπού.

Ειδικότερα, την (26.04.2022) σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων άγνωστος δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά ημεδαπό.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ημεδαπός είχε προβεί στην ανωτέρω πράξη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.  .

 

5

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.