Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από οικία, για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 17 Απριλίου 2021 by energinews (admin)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από οικία, για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού Εξιχνιάστηκε χθές (15.04.2021), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, υπόθεση κλοπής από οικία η οποία διαπράχθηκε την 28.03.2021 σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

 

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, κατηγορούμενου για κλοπή.

 

Ειδικότερα, την (28.03.2021) το απόγευμα, άγνωστο άτομο αφαίρεσε από οικία ιδιοκτησίας ημεδαπού, αγροτικά εργαλεία συνολικής χρηματικής αξίας 1.000 ευρώ.

 

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα-Πεδιάδας εντοπίστηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αγροτικών εργαλείων, τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα.

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, κατηγορούμενου για κλοπή. Σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου σε βάρος ημεδαπού, κατηγορούμενου για κλοπή.

 

Ειδικότερα (15.04.2021) μεταμεσονύχτιες ώρες, ο ανωτέρω ημεδαπός, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, αφαίρεσε από οικία ιδιοκτησίας ημεδαπής ένα κινητό τηλέφωνο και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 880 ευρώ.

 

Η προανάκριση διενεργείται το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός για κλοπή Συνελήφθη, σήμερα (16.04.2021) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (15.04.2021) άγνωστος δράστης αφαίρεσε από οικία ημεδαπής κοσμήματα και κινητό τηλέφωνο.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, σήμερα (16.04.2021) το πρωί στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ανωτέρω ημεδαπού, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή.

Η προανάκριση διενεργείται την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης  .

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.