Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση κλοπής Συνελήφθη, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.


Τελευταία ενημέρωση 7 Νοεμβρίου 2021 by energinews (admin)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΡΕΘΥΜΝΟ
Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση κλοπής

 

Συνελήφθη, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

 

Εξιχνιάστηκε άμεσα σήμερα (05.11.2021) πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης υπόθεση κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα ο ανωτέρω αλλοδαπός, σήμερα (05.11.2021) πρώτες πρωινές ώρες στο Ρεθύμνο αφαίρεσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από ημεδαπό.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αποδόθηκε στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΧΑΝΙΑ
Συνελήφθησαν, δύο (2) άτομα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν χθες (05.11.2021), στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Χανίων, δύο άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός) κατηγορούμενοι για  παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους αλλοδαπούς, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο μικροποσότητες κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Εξιχνιάστηκαν εννέα (9) υποθέσεις απάτης με υπολογιστή, στο Ηράκλειο. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσιών, μια υπόθεση απάτης με  υπολογιστή, που καταγγέλθηκε από ημεδαπή σε περιοχή του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων και για την οποία σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών (άντρας και γυναίκα). Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν ακόμα οχτώ (8) ομοειδείς υποθέσεις οι οποίες όπως προέκυψε διεπράχθησαν από τους δύο ημεδαπούς.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από ημεδαπή άγνωστοι δράστες κατάφεραν να της αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό των διακοσίων (200) ευρώ με τη μέθοδο της απάτης μέσω υπολογιστή. Από την αστυνομική έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί διέπραξαν την εν λόγω απάτη.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση διαπιστώθηκε ότι οι δύο ημεδαποί κατά το χρονικό διάστημα από 29.06.2021 έως και 26.07.2021, είχαν διαπράξει ακόμα οχτώ (8) υποθέσεις απάτης με τον ίδιο τρόπο, και συγκεκριμένα μια στο Ηράκλειο και επτά (7) σε διάφορες περιοχές της χώρας, αφαιρώντας συνολικό χρηματικό ποσό σχεδόν 10.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 

Συνελήφθη, άμεσα ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις της Ν. περί ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη άμεσα χθές (06.11.2021) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα ο ανωτέρω ημεδαπός, χθές (07.11.2021) το μεσημέρι επιχείρησε να αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπής, έγινε όμως αντιληπτός από περιπολούντες αστυνομικούς και συνελήφθη.

Ακολούθησε έλεγχος στον ημεδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 8 ναρκωτικά δισκία, στερούμενος την εκ του νόμου απαραίτητη ιατρική συνταγή.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.