Εξιχνιάστηκε άμεσα μια υπόθεση κλοπής και δύο απόπειρες κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 9 Μαΐου 2020 by energinews (admin)

Συνελήφθη ημεδαπός και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμα μιας ημεδαπής

Εξιχνιάστηκαν χθες (08.05.2020) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου  μια υπόθεση κλοπής σε οικία και δύο απόπειρες κλοπής και συνελήφθη ημεδαπός ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για ακόμα μια ημεδαπή.

Ειδικότερα, από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι χθες (08.05.2020) οι δύο ημεδαποί αφαίρεσαν από οικία ημεδαπής, ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ σε προγενέστερο χρόνο είχαν διαπράξει δύο απόπειρες κλοπών σε πεζούς.

Άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ημεδαπός, ενώ βρέθηκε  και ο αφαιρεθέν ηλεκτρονικός υπολογιστής ο οποίος αποδόθηκε στην παθούσα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Συνελήφθη, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή, στο Ηράκλειο

Συνελήφθη, χθες (08.05.2020) το μεσημέρι στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (08.05.2020) το μεσημέρι ο ημεδαπός αφαίρεσε από αποθηκευτικό χώρο κυνηγετικό όπλο, κυνηγετική ζώνη και φυσίγγια ιδιοκτησίας ημεδαπού και ακόμα ένα ποδήλατο έτερου ημεδαπού.

Άμεσα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ημεδαπός-δράστης κατά το χρόνο στον οποίο επέβαινε στο ποδήλατο το οποίο  κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα. Επιπλέον, βρέθηκαν και τα λοιπά αφαιρεθέντα είδη και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.