Εξιχνιάστηκαν, τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις στην ιεραπετρα


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 12 Δεκεμβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο (2) άτομα κατηγορούμενοι για κλοπή

Αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονική συσκευή και διάφορα αντικείμενα

Εξιχνιάστηκαν, χθες (11.12.2020), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών- διαρρήξεων πού διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις σε περιοχές του Δήμου Ιεράπετρας. Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο άτομα και συγκεκριμένα ημεδαπός και αλλοδαπός και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Επιπλέον, σε βάρος του ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, κατά τις νυχτερινές ώρες της 10-11.12.2020 άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από τρείς επιχειρήσεις χρήματα, ηλεκτρονική συσκευή και διάφορα αντικείμενα, ενώ διέρρηξαν ακόμα ένα κατάστημα χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ημεδαπός με τον αλλοδαπό, διέπραξαν τις παραπάνω κλοπές.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αφού αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού και ηλεκτρονική συσκευή και αποδόθηκαν στους παθόντες. Επιπλέον στην οικία του ημεδαπού  βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο απαιτούμενης ιατρικής συνταγής.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας.


Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα και για το αδίκημα της απάτης, στα Χανιά

Παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά κατάφεραν να αποκομίσουν παράνομο περιουσιακό όφελος

Συνελήφθησαν χθες (11.12.2020) σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, δύο άτομα και συγκεκριμένα ημεδαπός και αλλοδαπή, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός με την αλλοδαπή, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, προσποιούμενοι ότι είναι γιατροί, έδιναν ιατρικές συμβουλές και χορηγούσαν φαρμακευτική αγωγή σε παθόντες, υποσχόμενοι πλήρη ίαση καταφέρνοντας έτσι να αποκομίζουν παράνομο περιουσιακό όφελος.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία των δύο ατόμων, κατά τη διάρκεια της οποίας  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες,
  • φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
  • 10 ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές,
  • 17 συσκευές USB
  • φιαλίδια τα οποία περιείχαν ουσίες σε διάφορες συστάσεις (υγρή, κρυσταλλική, δισκία) τα οποία θα σταλούν για περεταίρω εργαστηριακή εξέταση,
  • διάφορα ιατρικά και παραϊατρικά εργαλεία και αντικείμενα,
  • βιβλία ιατρικού και παραϊατρικού περιεχομένου,
  • χειρόγραφες σημειώσεις οι οποίες περιείχαν πλήθος στοιχείων ατόμων,
  • 2 κινητά τηλέφωνα

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.), ισχύουσες την 14.12.2020 και κατά τις ώρες από 07.00 έως 16.00, προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες εγκατάστασης της εργοταξιακής σήμανσης, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Υπόγειες διασυνδέσεις Κρήτης στα πλαίσια της διασύνδεσης Κρήτης με το ηπειρωτικό σύστημα».

Ειδικότερα την 14.12.2020, για τις ανάγκες εγκατάστασης της εργοταξιακής προβλεπόμενης σήμανσης για τις ανάγκες του έργου και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, από την  07:00 ώρα έως και την 16:00 ώρα της ιδίας ημέρας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) από τον κόμβο Κολυμβαρίου έως και τον κόμβο Καλυδωνίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των κινούμενων επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) οχημάτων θα εκτρέπεται- διεξάγεται από τους κόμβους εξόδου Κολυμβαρίου και Καλυδωνίας (κίνηση στην Παλαιά Εθνική Οδό Χανίων- Κισσάμου).

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.