Εξιχνιάστηκαν, έξι (6) υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οικίες και σε σκάφος αλιείας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 1 Απριλίου 2021 by energinews (admin)

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών για  τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής καθώς και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Αφαίρεσαν κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα,  η συνολική  αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στο χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, Ι.Χ αυτοκίνητο, καύσιμα και χρήματα

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση έξι υποθέσεων κλοπών, από οικίες και σκάφος αλιείας σε περιοχή του Δήμου Αποκάρωνα.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από 17.01.2021 έως και 26.03.2021, στην ευρύτερη περιοχή του Αποκόρωνα, άγνωστοι δράστες είχαν διαπράξει συνολικά έξι (6) περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων οι πέντε (5) είχαν διαπραχθεί σε οικίες και η μία (1) σε  σκάφος αλιείας.

Αφαίρεσαν έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα  συνολικής χρηματικής αξίας 1.984 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ,  Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ η χρηματική αξία των καυσίμων που αφαίρεσαν από το αλιευτικό σκάφος  ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των  2.100 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων προέκυψε ότι δύο από τους ημεδαπούς είχαν διαπράξει τις συγκεκριμένες κλοπές και στην συνέχεια παρέδιδαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα στους έτερους ημεδαπούς.

Ακολούθησαν έρευνες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων σε χώρους εργασίας των ανωτέρω, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν Ι.Χ αυτοκίνητο, ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.