Εν αναμονή επίσημης οδηγίας η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α για το καρναβάλι της Ιεράπετρας


0
(0)

Μια είδηση που σίγουρα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε κάθε ένα πολίτη της Ελλάδας που προετοιμαζόταν για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις της Κυριακής ήρθε από τον Υπουργό Υγείας που ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου πως ακυρώνονται τα καρναβάλια και όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα με σκοπό να μειωθούν τα ταξίδια, οι μαζικές συγκεντρώσεις και ότι αυτό συνεπάγεται..

Παρόμοια κατάσταση και στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙΑ. όπου η πρόεδρος Μαρία Σακκαδάκη έχοντας ενημερωθεί για τις δηλώσεις του Υπουργού ανέφερε στο Ράδιο Λασίθι πως η ίδια και όλη η επιτροπή που διοργανώνει το καρναβάλι περιμένουν μια επίσημη οδηγία ώστε να μπορούν να ανακοινώσουν τη συνέχεια μετά από συνάντηση που θα γίνει σήμερα.

Όπως είπε μια τέτοια απόφαση εφόσον κοινοποιηθεί στους Δήμους, δεν μπορεί να παραβλεφθεί από κανένα, και έτσι το καρναβάλι θα ακυρωθεί.

Ήδη στα πλαίσια της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, έχει εκδοθεί πράξη νομοθετικού περιεχομένου που έχει μπει σε ΦΕΚ όπου περιγράφεται η δυνατότητα να ακυρωθούν κάθε είδους εκδηλώσεων, να κλείσουν σχολεία κλπ. εφόσον προκύψει ανάγκη.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.