Ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Νεάπολη για την βελτίωση των υποδομών στους αθλητικούς χώρους

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Αυτοδιοίκηση , εκκλησία, υπηρεσιακοί και αθλητικοί παράγοντες, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Νεάπολη, με στόχο την βελτίωση των υποδομών στους χώρους άθλησης της νεολαίας.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες (3/6) στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης ” Π.Μελιδονιώτης”, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πέτρας & Χερρονήσου κ.κ Γερασίμου, του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, των αντιδημάρχων : Νεάπολης κ.Κ. Χουρδάκη, Καθημερινότητας κ. Κ. Καστελιανάκη,Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Χ. Αλεξάκη, του προέδρου του ΠΑΟΔΑΝ κ.Λ.Ραφαηλάκη, του Γ.Γ του Δήμου κ. Γ. Στεφανάκη, της Δ/ντριας Μελετών κ. Μ. Πρατσινάκη και αρχιτεκτόνων της περιοχής,  επιβεβαιώθηκε η βούληση του Μητροπολίτη, για την ανάθεση μελέτης, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την κατασκευή στεγάστρου στις κερκίδες του γηπέδου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, μεταξύ άλλων τόνισε : ” Συναντηθήκαμε με τον Μητροπολίτη Πέτρας & Χερρονήσου, ο οποίος επιθυμεί να είναι αρωγός στην βελτίωση των υποδομών άθλησης της νεολαίας. Μας πρότεινε και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα, για την πρόταση του, ν΄ αναλάβει η τοπική Μητρόπολη την σύνταξη της μελέτης, η οποία απαιτείται για την κατασκευή στεγάστρου στις κερκίδες του γηπέδου και συντηρήσεων στον ίδιο χώρο, δεδομένης της δέσμευσης του Περιφερειάρχη για την διάθεση του αναγκαίου ποσού που θα απαιτηθεί για την υλοποίηση του έργου.

Είναι γεγονός ότι σε σύντομο χρόνο, βελτιώνονται σημαντικά όλες οι υποδομές του δήμου, γεγονός που καταδεικνύει ότι είμαστε απολύτως συνεπείς σ΄αυτά που έχουμε ανακοινώσει στους συνδημότες.

Ήδη έχει γνωστό, ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”, προβλέπεται ο ηλεκτορφωτισμός και η αντικατάσταση της περίφραξης του γηπέδου, ενώ ο ΠΑΟΔΑΝ, προχωρά στην περαιτέρω βελτίωση  των χώρων άθλησης. αλλά και στην κατασκευή γηπέδου Μπάσκετ και Τένις, προκειμένου να υπάρξει ένας συνολικός σχεδιασμός για τον αθλητισμό στην Νεάπολη.

Να σημειώσουμε ότι και ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και πρόεδρος της ΑΕΝ κ. Κώστας Καστελιανάκης, σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την προσφορά του, τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, αλλά και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, για τις ενέργειες που αναλαμβάνουν, προκειμένου, να μπουν σε τροχιά υλοποίησης, έργα πνοής για την Νεάπολη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.