Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι πανεπιστημιακοί καθηγητές για την ανάπτυξη Τρτοβάθμιων εκπαιδευτών ιδρυμάτων στο Λασίθι


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Άνθρωποι των γραμμάτων, Πανεπιστημιακοί καθηγητές, προβεβλημένες προσωπικότητες που έλκουν την καταγωγή τους από τον Νομό Λασιθίου, αναμένονται να συναντηθούν, το επόμενο χρονικό διάστημα στην Αθήνα, να συνεργαστούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους, αναφορικά με το διαχρονικό αίτημα του νομού, για την δημιουργία Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, επισκέφθηκαν σήμερα (16/1) τον Δήμο, οι καθηγητές : Κωνσταντίνος Δεμέτζος (καθηγητής Φαρμακολογίας -Πανεπιστήμιο Αθηνών), Μιχάλης Κασσωτάκης (Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής – Πανεπιστήμιο Αθηνών), Βασίλειος Φθενάκης (Καθηγητής Πανεπιστημίου Μονάχου. Σύμβουλος σε θέματα οικογενειακού προγραμματισμού και εκπαίδευσης της Ομοσπονδιακής Γερμανίας & πολλών άλλων κρατών του κόσμου ακόμα και της Κίνας), οι οποίοι πρότειναν να δημιουργηθεί άμεσα ομάδα στήριξης Πανεπιστημιακών καθηγητών για την στήριξη του δήμου, αναφορικά με τα ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Λασίθι.

Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη συνάντηση των Πανεπιστημιακών θα πραγματοποιηθεί μετά από πρωτοβουλία των ίδιων στην Αθήνα, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη στον Άγιο Νικόλαο, παρουσία όλων των δημαρχών του Νομού Λασιθίου.

Με τον τρόπο αυτό – όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, θα φανεί στην πράξη, ότι υπάρχει ένα μεγάλο ανθρώπινο και επιστημονικό δυναμικό  που στηρίζει, συντονισμένα την προσπάθεια του Λασιθίου. Θέλω να πιστέυω -επεσήμανε – ότι  με την δική τους βούληση και συμβολή, θα καταφέρουμε”.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.