ΕΝΩΝΩ – Μαυραγάνης: Είναι υποκριτές, ανέντιμοι και ανήθικοι. Κάνουν πολιτική για το “καλό” μας!


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 28 Μαρτίου 2023 by manos (ceo)-admin

Από τη μία θέλουν να ξεπουλήσουν το πιο Βασικό Κοινωνικό Αγαθό, το Νερό μας…., που πρέπει να παραμείνει στο ΔΗΜΟΣΙΟ έλεγχο !

Από την άλλη στην Κρήτη ουσιαστικά απαγορεύουν την Οικόσιτη – Οικογενειακή Κτηνοτροφία με τις υπερβολικές αποστάσεις, που θέτουν ως προϋπόθεση… και οφείλουμε να εξορθολογήσουμε !

Παράλληλα θεσπίζουν απαγορεύσεις για τους Ανθρώπους μέσα στα Δάση, αλλά την ίδια ώρα Επιτρέπουν τις Ανεμογεννήτριες σε περιοχές Natura, υποκρινόμενοι τους φίλους του περιβάλλοντος…, χρεώνοντας από το 2021 το ρεύμα 5 φορές πάνω από ότι το 2019, ήδη πολλούς μήνες πριν τη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία !

Δύο χρόνια πριν ξεπούλησαν, μάλιστα, και τον κύριο φορέα παραγωγής – παροχής του άλλου Βασικού Κοινωνικού Αγαθού, του Ρεύματος, δηλαδή τη Δ.Ε.Η…, που θα πρέπει να ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ στο Δημόσιο έλεγχο !

Τέλος προμηθεύθηκαν φαρμακευτικά σκευάσματα για το … «καλό» μας με 35 Δις σε κεντρικό ευρωπαϊκό επίπεδο με συμφωνία, που κλείστηκε, ως φαίνεται, μέσω μηνυμάτων κινητών τηλεφώνων, ΧΩΡΙΣ νομικές εγγυήσεις των φαρμακευτικών εταιρειών για τυχόν παρενέργειες, όπως απεδείχθη από τη σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού GOVI, που γι’ αυτόν τον λόγο ΔΕΝ διευκόλυνε τα «τσιμπήματα»…. στους μεταναστευτικούς πληθυσμούς !

Είναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ και ΑΝΗΘΙΚΟΙ !

Έρχεται η Μεγάλη Πολιτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ…!!!

 

Μαυραγάνης Νίκος, Πρόεδρος ΕΝΩΝΩ

6

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.