Ενισχύονται οι κόκκινοι κάδοι στον Δήμο Αγίου Νικολάου


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 18 Ιανουαρίου 2023 by manos (ceo)-admin

Ενισχύονται οι κόκκινοι κάδοι στην πόλη του Αγίου Νικολάου και σε περιφερειακά σημεία που θα επιλεγούν σύμφωνα με δήλωση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Αγίου Νικολάου κ. Γιώργου Βάρδα, μετά από συνεννόηση με την εταιρεία RECYCOM η οποία από το 2012, εφαρμόζει με οργανωμένο και επαγγελματικό τρόπο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Το συγκεκριμένο θέμα, αναμένεται να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ από τον υπεύθυνο της εταιρείας κ. Αράπη Βαγγέλη σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, προγραμματίζεται το επόμενο διάστημα κοινή ενημερωτική δράση για την ευαισθητοποίηση των δημοτών.

Σύμφωνα με τον κ. Βάρδα στους κόκκινους κάδους θα προστεθούν στο εξής και μωβ, όπου οι δημότες θα μπορούν ν΄ ανακυκλώνουν ρούχα, παπούτσια, τσάντες, λευκά είδη και αξεσουάρ, ενώ η σύμβαση με την συγκεκριμένη εταιρεία αναμένεται να ανανεωθεί για την ερχόμενη πενταετία.

Με αφορμή τις εορταστικές μέρες, η εταιρεία προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου είκοσι πέντε (δωροεπιταγές) που θα δοθούν σε ωφελούμενες οικογένειες.

Τις επιταγές παρέλαβε ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Βάρδας και η προϊσταμένη του τμήματος περιβάλλοντος – πρασίνου κ. Μαρία Λαζαράκη.

 

3

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.