Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων ΓΕΠΑΔ Κρήτης 29.04.2020 ( ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΛΟΠΗ)

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 30 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συνελήφθη, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή

 

Συνελήφθη σήμερα (29.04.2020) από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή

Ειδικότερα, σήμερα (29.04.2020) τα ξημερώματα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας κατελήφθη ο δράστης κατά το χρόνο που προσπαθούσε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει αντικείμενα από επιχείρηση ημεδαπού και συνελήφθη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν   διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης προέκυψε ότι ο εν λόγω αλλοδαπός είχε σε προγενέστερο χρόνο προβεί σε μια ακόμη κλοπή.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθησαν, δυο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή Συνελήφθησαν, σήμερα (29.04.2020) στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, σήμερα (29.04.2020) μεταμεσονύχτιες ώρες οι δύο ημεδαποί είχαν αφαιρέσει τον μεταλλικό λογότυπο  από Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο. Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.