Ενημερωτική συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Περιβάλλον


0
(0)

Με τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Περιβάλλον Ιεράπετρας, κ. Ανδρέα Παπαδοπετράκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η γεωπόνος του Δήμου δρ. Μαρία Βασαρμιδάκη.

Στη συνάντηση ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Δήμαρχο για θέματα πρώτης προτεραιότητας που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Νομικού προσώπου. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη Νήσο Χρυσή, το Βοτανικό Πάρκο, το Δάσος του Απηγανιά, το Σελάκανο, τον ορεινό όγκο της Θρυπτής, τον έλεγχο της ρύπανσης, τις γαλάζιες σημαίες κ.α. 

Επιπλέον ο κ. Παπαδοπετράκης προγραμματίζει επαφές και συναντήσεις με φορείς ώστε να οργανωθούν από κοινού ενέργειες ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας και στο άμεσο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη συνεδρίαση του «ΝΠΔΔ Περιβάλλον» όπου θα παρθούν αποφάσεις ώστε να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση δράσεων.

Ο Δήμαρχος κ. Καλαντζάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επισήμανε τα εξής:

«Ο Δήμος Ιεράπετρας διαθέτει τεράστιο θαλάσσιο μέτωπο και ορεινό όγκο συνεπώς η αναγκαιότητα φροντίδας και προστασίας του είναι μεγάλη και κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση είναι πολύ σημαντική. 

Οι Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας και εγώ προσωπικά θα στηρίξουμε το έργο του ΝΠΔΔ Περιβάλλον και θα συνεργαστούμε για την ενίσχυση όλων των δράσεων και πρωτοβουλιών.  

Ευχαριστώ τον πρώην πρόεδρο κ. Μιχάλη Σπυριδάκη για την προσφορά του στο ΝΠΔΔ Περιβάλλον και εύχομαι καλή επιτυχία στα μέλη και στον νέο Πρόεδρο κ. Παπαδοπετράκη»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *