Ενημερωτική συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για την πορεία του ΝΟΑΚ στο Ρέθυμνο (Αγιοβασιλιώτικος δρόμος)


0
(0)

Ενημερωτική συνάντηση για την πορεία του Αγιοβασιλιώτικου δρόμου στο Ρέθυμνο πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρει Κρήτης υπό τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.

Στη συνάντηση μετείχε η ομάδα των μελετητών του Νότιου Οδικού Άξονα στο Ρέθυμνο και συζητήθηκε η πρόοδος των εργασιών και του υποστηρικτικού οδικού δικτύου του δρόμου της σύνδεσης του Ρεθύμνου με την περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, παρουσία του Δημάρχου Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη, της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαίρης Λιονή, του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Νίκου Κακογιαννάκη, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Αγίου Βασιλείου Γιάννη Χαραλαμπάκη, των υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Ρεθύμνου Ελένης Ραμουτσάκη, Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών και της αρμόδιας Τμηματάρχη Έλμας Μαρκουλάκη.

Στη συνάντηση επισημάνθηκε ότι προωθείται η διασύνδεση της Ακουμιανής Γιαλιάς με τον Αγιοβασιλιώτικο δρόμο καθώς επίσης τονίστηκε πως θα προωθηθεί η ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα ενός δεύτερου τμήματος του ΝΟΑΚ από το Σπήλι έως τα Ακούμια.

 

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.