Ενημερωτική συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Γιώργου Αλεξάκη με τον βουλευτή Ηρακλείου Γιώργο Λογιάδη


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 6 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Για τα θέματα αρμοδιότητάς του ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης για Ευρωπαϊκά και Διεθνή θέματα, Γιώργος Αλεξάκης τον βουλευτή Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, Γιώργο Λογιάδη.

Ο Γ. Αλεξάκης περιέγραψε στον βουλευτή Ηρακλείου την εξωστρέφεια και τη θέση της Περιφέρειας Κρήτης στο Ευρωπαϊκό Γίγνεσθαι, παρουσίασε τη λειτουργία του Γραφείου της Περιφέρειας Κρήτης στις Βρυξέλλες καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν σε γνώση, απασχόληση επιστημονικού προσωπικού αλλά και προσέλκυσης πόρων από τα δεκάδες ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά προγράμματα που υλοποιούνται στο νησί. Επίσης παρουσίασε τα Ευρωπαϊκά Δίκτυα Συνεργασίας που συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης και τις Διαπεριφερειακές Σχέσεις που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, με τις Επαρχίες της Κίνας, την Κύπρο και Ιταλικές Περιφέρειες.

Τόνισε, δε, ότι αποτελεί διαρκή επιδίωξη της Περιφερειακής Αρχής, η εξωστρέφεια του νησιού και μέσα από τα Ευρωπαϊκά Ανταγωνιστικά Προγράμματα τα οποία αποτελούν πιλοτικές εφαρμογές των Ευρωπαϊκών Πολιτικών.

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Γιώργος Λογιάδης ευχαριστώντας για την ενημέρωση δήλωσε αρωγός στις προσπάθειες της Περιφέρειας Κρήτης για εξωστρέφεια και ανάπτυξη.

 

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.