Ενημερωτική συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Γιώργου Αλεξάκη με τον βουλευτή Ηρακλείου Γιώργο Λογιάδη


0
(0)

Για τα θέματα αρμοδιότητάς του ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης για Ευρωπαϊκά και Διεθνή θέματα, Γιώργος Αλεξάκης τον βουλευτή Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, Γιώργο Λογιάδη.

Ο Γ. Αλεξάκης περιέγραψε στον βουλευτή Ηρακλείου την εξωστρέφεια και τη θέση της Περιφέρειας Κρήτης στο Ευρωπαϊκό Γίγνεσθαι, παρουσίασε τη λειτουργία του Γραφείου της Περιφέρειας Κρήτης στις Βρυξέλλες καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν σε γνώση, απασχόληση επιστημονικού προσωπικού αλλά και προσέλκυσης πόρων από τα δεκάδες ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά προγράμματα που υλοποιούνται στο νησί. Επίσης παρουσίασε τα Ευρωπαϊκά Δίκτυα Συνεργασίας που συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης και τις Διαπεριφερειακές Σχέσεις που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, με τις Επαρχίες της Κίνας, την Κύπρο και Ιταλικές Περιφέρειες.

Τόνισε, δε, ότι αποτελεί διαρκή επιδίωξη της Περιφερειακής Αρχής, η εξωστρέφεια του νησιού και μέσα από τα Ευρωπαϊκά Ανταγωνιστικά Προγράμματα τα οποία αποτελούν πιλοτικές εφαρμογές των Ευρωπαϊκών Πολιτικών.

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Γιώργος Λογιάδης ευχαριστώντας για την ενημέρωση δήλωσε αρωγός στις προσπάθειες της Περιφέρειας Κρήτης για εξωστρέφεια και ανάπτυξη.

 

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *