Ενετικά τείχη… εκεί που το χάος, σκορπά τον τρόμο!

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 28 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Ας κάνουν μια αγωγή για την πτώση
Χωρίς προστασία το τείχος στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου

Η γυναίκα που γκρεμοτσακίστηκε από το διαβόητο σημείο των ενετικών τειχών πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου είναι απλώς η τελευταία σε μια μακρά σειρά θυμάτων της απρονοησίας των «αρμοδίων», που έχουν επιτρέψει αυτήν την κατάσταση

Το σημείο είναι εξαιρετικά πολυσύχναστο και καθημερινά βλέπουμε δεκάδες ανθρώπους όλων των ηλικιών να κάθονται στην άκρη του… γκρεμού, αφού 40 εκατοστά πίσω τους είναι το χάος, μια πτώση στο κενό 10 μέτρων τουλάχιστον.

Παρότι και εμείς από τη «Ν.Κ.» έχουμε προσπαθήσει πάμπολλες φορές να «τσιγκλήσουμε» τους αρμόδιους και να γίνει κάτι για να μπουν κιγκλιδώματα, ένα προστατευτικό στηθαίο, κάτι τέλος πάντων, ουδείς φαίνεται να συγκινείται.

Ενδεικτικά επαναδημοσιεύουμε το φύλλο της 30ής Οκτωβρίου 2019, που δείχνει ένα ζευγαράκι να ριψοκινδυνεύει στο ραντεβού, καθώς και άλλες φωτογραφίες από το σημείο της πτώσης.

Οι συγγενείς της γυναίκας που – άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες – έπεσε από το σημείο αυτό στο κενό, ίσως να κρατάνε το… κλειδί για την υπόθεση: Αν προβούν σε μια αγωγή κατά παντός υπευθύνου και σε απαίτηση για υψηλή χρηματική αποζημίωση, ίσως κάποιοι να «πάρουν το μήνυμα» και να ταρακουνηθούν. Και επιτέλους να κάνουν κάτι!

Γιατί φαίνεται ότι η επίκληση στο φιλότιμο και την κοινή λογική δε φέρνει αποτέλεσμα.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.