Ενεργοποίηση δικαιωμάτων ΟΣΔΕ στην ΕΑΣ Ιεράπετρας


0
(0)

Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΑΣ Ιεράπετρας έχει ξεκινήσει να διεκπεραιώνει Δηλώσεις Ενεργοποίησης των Δικαιωμάτων Επιδότησης, Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης – ΟΣΔΕ 2019.

Η πολυετής εμπειρία μας, το κατάλληλο και έμπειρο προσωπικό, το αρχείο που διαθέτουμε από την πολυετή απασχόλησή μας με το αντικείμενο εξασφαλίζουμε την έγκυρη, άμεση και αξιόπιστη διεκπεραίωση του έργου.

Σε ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και πολλαπλές δυνατότητες πληρωμής της παραπάνω διαδικασίας όπως μετρητά, κάρτες και πάγιες εντολές σας εξασφαλίζει έγκυρη, σύντομη και οικονομικότερη λύση.

Επισκέψου την Ένωση Ιεράπετρας στους Παπαλάκκους από Δευτέρα έως και Σάββατο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας. 2842022248, εσωτ. 111 και 118

enosi1@otenet.gr

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *